Mākoņu staigātāji | Nava Yoga

Mākoņu staigātāji

18.12.2017

Kad skrējiens kļūst smagāks, zini, ka ceļš tevi virza augšup. Reizēm, lai tiktu uz priekšu esam gatavi ziedot it visu, kas stāv ceļā. Aizdomājos par to, vai tas ir tā vērts? Esam nonākuši šeit uz zemes, lai satiktu viens otru, mācītos, gūtu dzīves pieredzi. Galvenais ir justies labi. Tā no sirds, lai katra tava darbība būtu saskaņā ar iekšejo sajūtu. Man gan reizēm sanāk nošaut greizi, bet nu domāju, ka neesmu vienīgā. Tāpēc, lai šī nedēļā un jaunais gads iesākas ar pārliecību par sevi un saviem spēkiem. Apzinoties, ka reizēm ir labi vienkārši nedarīt neko, reizēm ir labi, izdarīt vairāk. Novēlu, lai viss ir balansā. Skaistā harmonijā. Lai iekšējā sajūta ir kā zelta gaismas burbulis, kas ieskauj visu jums apkārt. Pamazām izkliedējot sablīvējumu un smagumu. Ir laiks atvadīties atvērt logu un sajust spirgto Latvijas ziemas gaisu. Dažās pasaules malās šāds dzidrs gaiss nav jūtams nemaz, ja kas. Novērtējiet to. Pilnām plaušām.

Elektriskais strāvojums

Dzīves pulsācijā jārod miers. Man ir tas gods, tā lielā laime būt šeit un tagad. Kad tas kāpiens, par ko runāju pašā sākumā liek sevi manīt ir labi, nedaudz atpūtināt kājas. Mēs – “Labo sajūtu laboratorija” vēlamies sagādat labas sajūtas ikvienam, kurš iesoļo mūsu studijā. Esam kā maza labo sajūtu darbnīciņa, kas ģenerē arvien jaunus veidus, kas mums visiem kopā palīdzētu tiekties uz augšu. Esmu sapratusi, ka labas sajūtas priekš citiem varam radīt tikai tad, kad paši to labo esam sasmēlušies sauju, saujām. Vispirms parūpējies par sevi un tad citiem varēsi dot divtik daudz. Kā jums šķiet, cik daudz soļu savā dzīves laikā speram? Domāju, ka pietiekami daudz, lai ik pa laikam atļautu savām pēdām atpūsties. Bet tā godam, atpūsties. Ar kvalitatīvu pēdu masāžu. Lai kājiņas kā gulbīši mūs nestu uz laimīgo zemi. Viegli un brīvi.

Vienu dienu skatījos uz savām pekām un domāju: “Nu tā, draudzenes mīļās, kad jūs pēdejo reizi tikāt tā kārtīgi palutinātas?” Atbilde, protams, nesakoja, bet apjausma, ka pienācis laiks izmasēt manas dzīvē nesējas gan. Pēdās atrodas punkti, orgāni projekcijas, uz kurām iedarbojoties var sasniegt visu ķermeni. Respektīvi, mūsu pēdas ir kā atslēga uz visu mūsu ķermeni. Inga Ābele “Labo sajūtu laboratorijā”, prot tās durvis atslēgt, kā sacīt jāsaka. Taizemes pēdu masāža ir procedūra, kuras laikā tiek stimulēti dzīvības punkti pēdās. Šī masāža atslābina, rada dzīvības spēka pieplūdumu un labvēlīgi ietekmē iekšējo orgānu funkcionalitāti. Bez liekām šaubām devos uz šo masāžu, kā nekā kurš gan negrib sevī atjaunot dzīvības spēka pieplūdumu?

Pēdu masāža nu dien ir tāda procedurā, kuras laikā manā sejā klusi dus smaids. Tīras svētlaimes smaids. Ingas pieskāriens ir maigs un spēcīgs vienlaicīgi. Taizemes pēdu masāžas laikā speciāliste izmanto ne tikai roku un pirkstu veiklību, bet arī koka nūjiņu, ar ko tiek stimulēti pēdās esošie dzīvības punkti. Masāžas laikā peldēju maigā eiforijā, ik pa laikam sajūtot pēdās esošo punktu stimulāciju, kas mani atrāva atpakaļ pie ķermeņa. “Eu, patiešām jūtu tos dzīvības punktus,” pie sevis reizēm nodomāju. Patiesi interesanta sajūta, kas kārtejo reizi atved līdz atklāsmei par to, ka viss ir saistīts, jo tiklīdz ko Inga uzspieda tur pēdai pa vidu, jūtu kā līdz pat iegurņa kaulam viss elektrizējas. Baigi interesanti. Katrā ziņā, masāžas laikā mani pārņēma vēl nepiedzīvotas sajūtas. Kā izrādās tā ir akupresūras metode, kuras laikā masiere viegli uzspiežot uz pēdā esošajiem punktiem tos aktivizē. Tas nomierina nervu sistēmu, uzlabo miega kvalitāti, piepildot organismu ar jaunu enerģijas devu. Pēc masāžas sajutu kā ķermenis pamazām sāk knosities un rosīties. Jutos enerģiska. Priekšā esošais kalns vairs nesķita tik stāvs. Bet tā nopietni runājot, patiešam jutu, kā masāžas laikā Inga aktivizējusi manas pēdas tīri enerģētiski. No pēdam staroja maiga viegluma sajūta, kas pamazām pārvietojās uz augšu. Pēdās ir sajūtams viss mūsu organisms. Pēdu stimulācija, manuprāt, ir svarīga ķermeņa daļa, ko nevajadzētu atstāt novārtā. Stimulējot pēdās esošos punktus varam izārstēt dažādas slimības, uzlabot limfas un asins cirkulāciju, uzlabot dažādu orgānu darbību, mazināt trauksmes stāvokli, uzlabot miega stāvokli, mazināt svaru utt. Ieguvumu ir ļoti daudz.

Katrā ziņā pēc pēdu masāžas jutos miera un spēka aptverta. Tā bija kā meditācija, kuras laikā no mana ķermeņa izstrāvoja elektrība. Tiku aktivizēta. Acīm plašām ļāvos notikumiem ap mani, saprotot, ka mums nekur nav jāsteidzas, mums nekas nav jāpaspēj. Tikai mēs paši nosakām to, cik daudz mēs kavējam un ko kavējam un vai vispār varam ko nokavēt? Mirklis sev, ir mirklis Dievam, Augstākajam es, sauc to kā gribi. Veltot laiku sev, mēs veltam laiku mūsu Dievišķajai enerģijai, kas mūsos klusi dus, auklējot laimes pumpurus.

Ļauj sev uzplaukt, ļauj sev ziedēt.

Paldies Ingai par šo burvīgo pieredzi, paldies par spēku un vieglumu!

Lai skaistums un labas sajūtas nekad nebeidzas!

LSL

Turpinot lietot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanas noteikumiem
Piekrītu